Bra billackerare i Gävle

Det är december och mörkt ute, men samtidigt ljust och fint runtomkring Gävle där jag bor, med adventljustakar och fina julbelysningar både inom- och utomhus. Julen ska jag tillbringa hos min dotter, och det blir en lång bilresa, men det ska bli roligt. Apropå bilar så fick jag ett lackskada för ett tag sedan. Den vänstra dörren där bak behövde lackeras om. Nu lämnade jag in bilen på Autolack i Gävle och fick detta fixat, snabbt, enkelt och billigt. Det här tyckte jag var så bra, så det får bli några ord om detta företag här i min blogg idag. Kanske detta ställe kan var någonting även för er, som behöver hjälp med plåtskador eller lackering i Sandviken eller i Gävle? De som jobbar där har alla nödvändiga utbildningar men inte minst riktigt långa erfarenheter av att åtgärda skador på plåt och lackering. 

 

Det var för en månad sedan när jag kom körandes på en väg strax utanför Gävle som jag råkade skrapa emot ett staket och skadade dörren. Har man bil är det alltid något som händer. Jag är så glad över att Autolack i Gävle finns, för här tar de sig an dessa skador med stor yrkesskicklig kompetens och det kostar faktiskt inte särskilt mycket. Jag har nu fått tillbaka en snygg bil igen och det går inte att se att dörren blivit omlackerad. Det finns några olika slags tjänster som erbjuds, så är det något du behöver hjälp med kan du börja med att gå in på deras hemsida för att se om deras tjänster är något även för dig. Givetvis kan du också ringa så berättar de mer om vad de kan ställa upp och göra för just dig. Hoppas ni får en fin jul nu och tack för att ni tog er tid att läsa i bloggen! 

Du gillar kanske också...