Tips på en bra målare i Lund

God morgon. Jag är uppriktigt glad över att ni valt att komma in till bloggen denna morgon också och jag hoppas ni kommer tycka om det inlägg som jag tänkt skriva till er idag. Jag kanske har sagt det till er förut men det är mycket som händer i mitt liv just nu. Det har varit flera olika projekt på gång här hemma i villan i Lund, både inom- och utomhus. Som husägare anlitade jag ett företag som heter Mikels Maling, en målare i Lund, när det var dags att måla om fasaden. På grund av att jag tycker att det jobb de utfört är så bra, tänker jag berätta om detta företag till er, bästa läsare. Mikels Maling är det många som skulle kunna ha nytta av att anlita. Detta är ett företag som kan hjälpa till med bland annat målning eller fasadtvätt här i Lund eller i närheten. Jag visste att detta företag gör ett bra jobb för de har tidigare målat om ett tråkigt innertaktak i träpanel här hemma, och förvandlat taket till ett ljust och snyggt tak. 

  

Deras målare är välutbildade med flera års erfarenheter. Det finns förvisso flera firmor inom dessa branscher, och då kan det kännas svårt att veta vilket företag man ska välja. Nu har jag ju använt denna firma tidigare. De är kända här i Lund för att vara seriösa och för att göra bra jobb. Vi är några grannar som har anlitat deras tjänster. Du kan alltså känna dig helt trygg ifall du anlitar denna firma. Prisvärt är det också att anlita Mikels Maling. ROT-avdraget drar ner kostnaden. Du kan alltid begära en gratis offert, utan några förpliktelser. Nu har jag fått en riktigt fint målad husfasad i en kvalitetsfärg som håller i åratal och givetvis är det garanti på jobbet!