Nytt kök med hjälp av SBOR

Jag hade länge sneglat på grannarnas relativt nya kök och jag var rätt så avundsjuk måste jag säga. Själv hade jag det enligt min uppfattning väldigt omodernt, det var skåpsluckor á la 1980-tal och kyl och frys och spis var ungefär lika gamla. Allting var funktionellt men det funkade liksom inte ihop tidsmässigt med nutiden och det återspeglade verkligen inte min stil. Jag visste att det var SBOR Bygg och Renovering, ett företag som hjälper till inom kösrenovering i Partille som hade renoverat upp min grannes kök intill nyskick. Och egentligen var jag väl inte avundsjuk, jag bara konstaterade hur oerhört snyggt, praktiskt, modernt och funktionellt min grannes kök var. Det var ju så jag ville ha det också! En dag bestämde jag mig för att det var dags att få en ny stil även i mitt kök, detta var det bästa beslutet som jag tagit på riktigt länge!  

 

Jag tog in offerter ifrån flera olika företag som sysslar med köksrenoveringar i Partille och i Göteborg med dess omnejder, och efter att ha ögnat igenom dessa konstaterade jag att SBOR Bygg och Renovering hade väldigt förmånliga priser som stod sig väl i konkurrensen. Med denna insikt och det faktum att grannens kök blivit ett riktigt mästerverk fanns det inget att tveka på. Det blev SBOR Bygg och Renovering som gjorde om köket även hemma hos mig. Nu har jag fått det kök som jag önskade. SBOR Bygg och Renovering är ett företag som jag vill rekommendera även till er som överväger köksrenovering. På deras hemsida kan man få mer information ifall man är intresserad. Riktigt förmånligt är det ju också med ROT-bidraget då en stor del av kostnaden får dras av. Tack för att ni läste!